flower2

Néhány szóban a NAIL AIRBRUSH technikáról:

Néhány szóban az airbrush körömfestésről, amit tudni érdemes:

Bizonyára te is találkoztál már ilyen technikával készített körömmel,a vendégek szeretik és ha jó körmöt készítesz garantálom, hogy a vendégköröd, 3hónap alatt a duplája lesz.!!

Mindenekelőtt azonban meg kell említsem , hogy először is ha sok vendéget szeretnél tanulj meg először egy olyan körmöt megcsinálni, ami szép és tartós.( ha ezzel problémáid vannak akkor szívesen látunk technikai tanfolyamainkra)

UGYE te is szívesebben járnál olyan helyre ahol szép, és tartós a köröm, mint ha akármilyen díszített, de minden másnap leesik.????

Ha a szép és tartós köröm már nem okoz gondot , akkor jöhetnek a díszítések.

Elsősorban el kell oszlassak néhány tévhitet az airbrush technikával kapcsolatban, sokkal több annál mint aminek látszik, ezért is találkozhatsz sok eladó géppel a neten. Sokan azt hiszik, megveszik a gépet és csinálják, sajnos ez nem így működik, mire rájönnének hogyan is kell azt jól és szépen csinálni, addigra elmegy a kedvük, ezt ha beszélsz több emberrel aki próbálta megerősíti neked.A tanfolyamunkon minden szakmai "Titkot" is átadunk,amivel ezeket a dolgokat könnyebben kikerülheted.
Hidd el egyedül nemigazán fogod megtanulni, és gondolom vendéget veszteni nemigazán szeretnél.
Ez a dolog nem úgy működik, hogy ráfújom aztán kész, te csak ezt látod, sok tanulóm szembesült már vele, hiszen fetés közben neked a festék arányát szabályoznod kell, na és ez az ,ami nem látszik.És mellesleg az sem mindegy hogyan helyezed fel a mintákat, hogy azok tényleg egyformák legyenek.
Ha hozzánk jössz tanulni, GARANTÁLTAN FOGSZ TUDNI SZÉPEN FÚJNI.

Az airbrush körömfestési technikát, KEZDŐKNEK, ÉS MÁR SOK ÉVE VÉGZETT KÖRMÖSÖKNEK IS AJÁNLJUK.

-Kezdőknek.:
bizonyára neked is gondot okoz a diszítés, és a tökéletes mosolyvonal kialakítása, ha csak ezért tanulod meg ezt a technikát, már megéri, UGYANIS a festék nem kopik le nem lesz csúnya, és NEM SÁRGÚL.
A mosolyvonal pedig tökéletes, egyenletes, a köröm szabadszéli része sem lesz vastag.
Ellentétben a színes zselékkel, nem kell színes zselékből több száz színt tartanod , mert ezekből a festékekből a gyári alapszíneken kivül(35) többszáz árnyalat kikeverhető.
Előnyei: nem ragad, és nem romlik meg, eláll több évig is, és nincs pazarlás, VALÓBAN csak annyit használsz belőle amennyi épp szükséges.
Ugye neked is van olyan színes zseléd amit kibontottál egyszer használtál, és más nem kéri???
Régebben nekem is több ilyen volt, aztán a kukában landolt, tehát kidobott pénz volt az ablakon.
Az airbrush festék 60ml 2100ft, és egy komplett szettre 3 csepp festék elegendő. A fehér, ami leginkább fogy, de az is elég kb 5-6 hónapig, a színesek több évig is használhatók, és nem romlik meg,nem káros.
A manapság divatos körömágyhosszabításnál, NEM KELL NEGATÍV mosolyvonalat építened egész felületen felkened az általad használt káh anyagot, és utána felviszed a kívánt színt, lehet az fehér vagy a szivárvány bármely színe.MERT a festékréteg vastagsága tizede a színes zseléé, vagy fehér zseléé, sőt az ECSETES FEHÉR ZSELÉÉ.

Eltávolítása is könnyű, lényegesen könnyebb a fent említetteknél, egy mozdulat, és máris tehető fel újra a töltőanyag, és elfelejtheted a szabadszéli mosolyvonal építését ezáltal IDŐT SPÓROLSZ MEG.
GONDOLD CSAK EL MENNYIVEL EGYSZERŰBB ha töltéskor csak egyszínű anyagot kell felvinned, legyen az zselé, porci, vagy akár U.V porci.
Nálunk egy töltés 1-óra festéssel, mindennel együtt, ezt az oktatáson meg is mutatom,leellenőrizheted:))
és mi a munkáinkra festésre és építésre merünk garanciát vállalni, ugyanis bármi gondja van a vendégnek(szinte soha) ingyen korrigáljuk.!!!

Haladó körmösökek:
ugyanezért is ajánlom mint a kezdőknek, meg persze azért hogy gyorsabbak legyenek, és minél több elégedett vendégük legyen.
És persze ne kelljen órákat eltölteniük a minták elkészítésével.
A galéria menüpont alatt megnézheted mit produkálunk mi a géppel.:))
A minőségi gép, festékek sablonok(nem kínai) kompletten 60ezer körül kijön, ez nem sokkal több mint néhány tégely színes zselé és fehér zselé ára.

Ha felkeltettem érdeklődésedet hívj, és jelentkezz tanfolyamainkra a 06 30 9 649 345 számon.tatáson meg is mutatom,leellenőrizheted:))

Mi a Nail Airbrush:

Az Airbrush egy nemzetközileg elismert felületfestési technológia, amelynek során légkompresszorral működtetett, festékszóró retuspisztollyal készítenek igényes, kiváló minőségű mintákat, művészi színvonalú képeket, festményeket.

Kialakulásának története:

Egy amerikai kozmetikus - körömépítőnek jutott eszébe először, hogy az Airbrush technikát a természetes- és műkörmök, megfestésénél próbálja meg alkalmazni. A próbálkozás oly annyira sikeres lett, hogy a Nail Airbrush névre keresztelt festési technológia, néhány év alatt szerte az Egyesült Államokban, majd az ezredforduló környékén Európában is egyre nagyobb teret hódított meg. Sikeressé vált és rohamos tempóban terjedt el majd lett kedveltté a körömépítő szakmában, mind a szakemberek, mind pedig a vendégek körében! Magyarországon nagyjából egy éve jelent meg először a szépségiparban de jelenleg is csak néhány kolléga dolgozik ezzel, a kizárólag előnyökkel, járó technikával.

 

 

 

Festékszóró kompresszor

28000-90000 Ft-ig géptípustól függoen

 

Kifejezetten körömre való vízbázisú airbrush festék

60ml/2000ft/db

AMIT  A FESTÉKEKRŐL TUDNI KELL:
Teljesen környezetbarát, nem toxikus, VIZZEL és vizesalapu alkoholos speciális tisztítófolyadékkal kimosható, ami nagyon fontos: így minimálisra csökkenthető a fújás(és pisztolytisztítás) közben szervezetbe bejutó, belélegezhető vegyszer. Szemben az oldószeres(aceton, nitrohigító, egyéb oldószeres )festékekkel, ami nagyon veszélyes a körömépítő számára, ugyanis fújás közben a szájban belégzésnél a nyálkahártyán keresztűl azonnal a szervezetbe jut. Ha lehet  NE HASZNÁLJ OLDÓSZERES festéket, a vendéged, de leginkább a saját egészséged érdekében, mert kimosásnál naponta akár fél liter oldószert is belélegezhetsz!!!

 

Mosható, tehát többször használható, kifejezetten körömre való airbrush sablon. Egy sablonon kb 10-15 külömböző minta található.

800 - 3000 ft/db

Air-brush pisztikytarto


AirBrush pisztolytartó

300-4800 Ft/db-ig tipustól függöen

Air-Brush ujjtartó

 

AirBrush ujjtartó fújáshoz

650 Ft/db

 

(a fenti árak, az ÁFÁ-t nem, tartalmazzák!)

A jelenleg raktáron lévő szinekről és airbrush sablonokról emailben tudunk képet küldeni, ami a pleasure@vipmail.hu


Az üzletben személyesen is meg lehet őket tekinteni, de postai uton is megoldható a vásárlás.

     

 

 

 


 

oktatas.html
termekek.html

 

design by NoRL